Sunday, December 26, 2010

sekolah

assalamualaikum semua :)
dah lame aku tak hapdet belog kan ? rindu pulak . haha . actually ak tak tahu na tulis ape . just wanna tell . SELAMAT DATANG KE SEKOLAH . haha , even tahun 2011 lambat lagy .

korang semua dah ade azam baru ke belum ? kalau taderk lagy , sila lah buat oke ? bagy yang dah ade azam , bagus bagus . make sure kelas kite top tahun depan . haha . jangan pulak top sebab kelas kite ade yang perangai tak elok . harap harap kelas kite top sebab perangai kite elok . haha , entah ape yang ak repek kan ney , ak pon tak tahu weyy .

nak cerite ape lagy ney ? nak tunggu si shaqinah bagy idea . alamat nye , tahun depan la weyyy . berjanggut ney hah ak tunggu . dah la weyy , aku pon tak tahu na cerite ape la weyh . selamat malam ea korang ?

salam sayang dary ,
anazFIEYA <3 

Tuesday, November 30, 2010

perpisahan

assalamualaikum semue :)
agak - agak korang terharu tak bile denga lagu sahabad ? aku tujukan lagu nie khas untuk kauorang semue :) sayang kauorang ketatketat . hehe .

oke , actually aku nak cerite psl perpisahan . almaklumlah , tahun depan daniel dah tadek and maybe ramai yang akan keluar asrama . ak bagy pihak kelas , ingin meminta maaf kalaukalau kiteorang ade buad kauorang semue saked haty ke , terkilan ke . kira kosong kosong baleq la ea ? hehe :) eceehh . ayat aku , memang tak bole la . skema punye ayat . HAHA .

tahun depan daniel na pinda at tampin , ntah ape mimpi parents die smpay nak pinda jauh . ta cukup jauh ke pantay tue ? polik2 . hehe , tetibe jekk aku . oke , daniel nie bole dikatakan blur , semesty nye pendek . HAHA . hensem ? bole la . budak nie ken selalu ejek nme ayah orang . termasuk lah aku . haish (!) saba jekk aku ngan kaw . pape pon , ak harap kau tak akan lupe membe2 1RK2  oke ? expecially geng-geng kau tue . ape eks nme die ? nexus ke hape . ingat tue , anyway ak wish kan kau good luck at sekola baru n ak harap kau makin tinggi oke . kuikui . hehe :) assalamualaikum <3

salam sayang dary ,
anazFIEYA <3 

Monday, November 29, 2010

bertukar wajah (!)

assalamualaikum semue :)
setelah lame belog nie menyendiri , make pade hari ni aku akan aktifkan baleq belog nie . bukan permintaan diorang tapy permintaan diri ak sendiry . eh , betul ape ? oke . belog nie da bertukar wajah . dary kusut masai ke nice and simple*bagy aku . HEM , ape pendapat korang tentang belog nie sekarang ? penad taw aku decorate , demi kauorang semue . HAHA . oke , sekarang belog nie da tukar link , name and semue lah . ak tukarkan daripada 1 RANCANGAN KHAS 2 kepade 2 RANCANGAN KHAS 2 . gambar header still gambar time form 1 . nanty ak tukar ea ? mulai hari ini , saye anaz A.K.A momot , nak mengaktifkan belog ini . yeah ! tepuk la tangan kaw cket (!) ape daa . tak bangge ke ngan aku ? HAHA . tahun depan aku aka jarang hapdet belog nie atas alasan tertentu . oke ? bagy sesape yg nak hapdet . sila mintak email n pass dary aku oke ? and kalaw kauorang hapdet belog , tolong tulis dengan kemas dan teratur . *sila takod . aku tak nak mcm dulu agy , tak canteq and tak selesa bile bace . oke ?

salam sayang dary ,
anaz1RK2 .

p/s : sayang kauorang semue ketat - ketat . oke ?

Sunday, October 24, 2010

MEANING 0F S0NGS IN VIDE0 KENANGAN TERINDAH 1 RK 2

KENANGAN TERINDAH = kenangan terindah kita ketika berada di ting 1 RK 2 . adakah anda akn mengenang segala kengan kte ?

DAN BILA ES0K = dan bile es0k ite bertemu kembali , bile ite bertemu antara satu sama lain , adakah anda akan menegur kte sume ?

CUKUP INDAH = cukup indah kenangan kite . adakah anda akn ingat kenangan itu cukup indah ?

PENANGGUNG SEPI = anda akan menanggung sepi ini , adakah anda dapat menanggung sepi dlam id0p anda ? yg biasanya dlam id0p anda selalu ceria bersama kawan kawan ?

JANGAN LAFAZKAN = hem , adakah anda akan lafazkan selamat tinggal pada kami ? jangan lafazkan selamat tinggal pada kami jika anda menyayangi kami .

TANPA = id0p anda akn rse sunyi tnpe kami ... adakah ia akn berlaku ?

ANDAI DAPAT KU UNDURKAN MASA = andai dpat kte undurkan masa kte untuk peg ke mse silam kite dahulu . adakah anda ingin kembali ke mase silam anda untuk melihat dan merasai kebahagiaan yg pernah kita lalui dulu ?

YANG SEMPURNAKANKU = yang b0leh membuad aq sempurna hanyalah kamu semua , adakah anda begitu ?

 MASIH AKU TERASA : masih aq terasa , seperti semala sahaja kte berpisah . pdahal lame suda . adakah anda akan rasa begitu apabila kte sume suda besar?

TINGGAL KENANGAN = tinggallah semua kenangan kite yg pernah kite lalui bersama - sama guru &kawan kwan

Thursday, September 2, 2010

eppy !

yahoo ! besh nyer klaz kteowg mnang seyh . td dpt adiah besh gler bpak . huhu . dpt hamper lg . sume pndg r kteowg bwk hamper uh . haha . siap ad ckgu len minx ag . tahniah sume kos mgharunkn nme klaz kte . trmasok aq . hehe .

Wednesday, September 1, 2010

today activity

hm , salam sume . tdy ad prtandigan drama komsas . klaz nyh ms0k la ckali ptndgan nyh . hm . taj0k kte0wg ialah "SURAT UNTUK INA" . aq ta inat aw bpe owg yg msok tp aq akn sb0t an wakil klaz nyh k .

ZALI = ADWA
JAIS = AZAR
BADAR = RIDWAN
ZALINA = FARAH
FATIMAH = EIRA
PELAJAR = EZRIN , YASMIN , AQILAH
KETUA KELAS = SYAZA
SUARA LATAR = SYAKIRAH & NAIMAH
PROP = FATEN & AMIRAH
POKOK = FAIZUL & HAZIQ

t0k ting. 1 nyh .. klaz kteowg nan 1 antah jer yg wakil . tp result lom taw ag la . h0pe kte0wg mnang . d0akn yerk .

Friday, August 27, 2010

bgos nyer 1rk2..

assalamualaikum !!!!alhamdullilah !!! kelas kter nie bnyk time award cmpi dak2 kls len jelez . ..  huhu , ,  ,  , ,  tenks r pde korang yg msok de competition tuh . . . dgr2 , nyanyian rakyat mng lorh ! ! ! tempat petame tuh ! ! !thu ta cpe die pnyer guru tarian ? syuk! haha . . laky ajr pompuan ? ta ke plik tuh , hmm , , mnggu dpn diorang na msok telentime plak ..  arp2 mng ek ? hope gegiler la. .  hoho ! ! !tue je la kott yg ak na ckp nih ..  assalamualaikum . .

*eryn yg tngkap kott

         
*mean yg buat lorh

CONGRATES

congrates to

  • NURFARAH DIYANA
  • TAN JIE YING
  • NISHA
  • ELISA
kerana tlah d' clonkn sbgi pngwas ckula . hope korg ley jlnkn tggung jwb nie k . 

Thursday, August 26, 2010

tahniah dan juga takziah . . .

assalamualaikum 4 visitors yg tgh usha2 blog nih n dak2 1rk2 yg tgh tgk2 blog kter nih . . . admin(2) na citer cket r . . . murid2 kelas kte tlh mwakili kls dlm pantun , sajak , nyanyian rakyat juga drama. .  . yg drama nie x pasty la .. . alhamdullilah kelas kte mng la jgk dlm penyandingan nie . . kalo pantun dpt tmpt petame , kalo sajak dpt tmpt ke 2 dn 3 .. .  bgos2 ..  . x slp la n ? nyanyian rakyat mng gak no.1 kott . . . x kesa . . now tgh tggu drama competition plak . . arp mng la ek ? ? okeyy . ..  now psl takziah . . . ha ? ? cpe yg mninggal ? okey , yg mninggal ialah adwa punye mak sedare la . .  inalilah . . . takziah ek adwa . .  hmm . ..  cbb tuh la td adwa blek . . . cian die . . .  yg plik td , bleyy plak die ketawe ? ? ish mamat nih ! ! ! ha ! lg satue . . . psl oral bi , ktorg kne blakon tau ! ! ! drama boscombe valley . . . kmpln yg dpt mrkh tinggi is kmpln SUPER JUNIOR with kmpln MORGURL . . kmpn yg len dpt gak makah . . . tp cket la . . ade yg dpt 12 , 11 , lg ? ntah ? tue je la kott . .  keyy la bubbye ! ! assalamualaikum korang ! ! !

                                                                                                                  ADMIN BLOG(2)

student in class 1 rk 2 . . .

okeyy . . nie nme2 student yg ade tat kelas 1rk2 ;
  1. nir fara diyana as asisten moniter
  2. mohd ridwan as a moniter            
  3. noor ezrin erlyna                          
  4. fatin fatihah                                  
  5. nurizzati adibah yasmin               
  6. siti anasuha                                   
  7.  nurul aida shahira                       
  8. nur amirah                                   
  9. tan jie ying                                  
  10. muhd faizul                               
  11. ahmad shukri sufi                     
  12. muhd hafiz                                
  13. muhd azar syazreen                
  14. muhd haziq                               
  15. kishen                                       
  16. khairul ikhwan                         
  17. kaveenraj                                 
  18. purusothaman                           
  19. muhd danial                              
  20. mund amirul izz adwa              
  21. nur aqilah                                  
  22. yallini                                         
  23. nurul naimah                             
  24. nur syaza umairah                    
  25. fathin syakirah                           
  26. nur shaqinah izany                     
  27. ellisa nithiya                               
  28. nisha                                            
  29. cythia                                          

Wednesday, August 25, 2010

Pertandingan Berbalas Pantun 2010

Alhamdullilah . klaz 1RK2 tlah mmenangi Pertandingan Berbalas Pantun 2010 . trima kasih kpada

♥ fathin syakirah

♥ nurfarah diyana

♥ ahmad shukri suffi

♥ nur syaza umairah

kerana tlah mengharumkn nme klaz kte . next year . u all do the best k . 4 mwakili sekolah tok ke pringkt sterusnya

Monday, August 23, 2010

SORRY

sory guys . lom edit ag . ta sempat lorh .

Welcome

Welcome to 1 RK 2 blog .